PETRI MULARI
Olen helsinkiläinen freelance -valokuvaaja. Taustallani on pitkä ja monipuolinen kokemus lehtikuvauksesta, varsinkin aikakauslehtiin. Kaikki lehtikuvauksen genret ovat tuttuja -
reportaasit, ruoka, matkailu, sisustus, autot, urheilu. Teen myös henkilöstökuvauksia yrityksille ja videoitakin syntyy.

Valokuvaajana viihdyn ihmisten parissa, ja luon kuvaushetkistä mahdollisimman luontevia. Tuon kuvattavat esille juuri sellaisina kuin he ovat, keskityn kuvaustilanteeseen ja ratkaisevaan hetkeen. Pysähdyn mielelläni tilanteisiin kuvattavien kanssa ja haluan päästä sisään kuvattavien maailmaan. Yhteistyöllä saadaan paras lopputulos.
Studiotyö on tuttua, vaikka omaa studiota ei olekaan. Sellainen silti kulkee mukana ja rakentuu vaikka keskelle metsää. Mieluiten kuvaan ihmisiä omassa tutussa ympäristössä tai muuten luontevassa lokaatiossa.
Olen aina valmis uusiin haasteisiin - oma mottoni on laatu edellä, kiire pois.
Asiakkaitani ovat mm. A-lehdet Oy (Apu, Eeva, Voi Hyvin, Tuulilasi), Genero Oy, Otavamedia Oy, Sanoma Media Finland Oy, Gramex ry, Suomen Punainen Risti, Docendo Oy, Suomen Unicef ry ja Tanssin Talo ry.

I am a freelance photographer based in Helsinki, Finland and available for any new assignments.