03/2023

Opiskelijan ruoka

Kaikki on varmaan jo huomannut, että ruuan hinta on kallistunut. Se koskettaa etenkin opiskelijoita, joilla tulotaso ymmärrettävästi pieni. Syödä pitää ja silloin etsitään kaupasta joko ”punaisia lappuja” tai muuten edullista apetta. Pikanuudeleita löytyy myös meiltä kotoa. Nopea, helppo ja halpa pikaruoka - mutta onneksi ei jokapäiväinen, vaan lähinnä kiireissä napsastava välipala.
Lukiota käyvä ja nyrkkeilyä harrastava Ella Mutanen antaa muutaman vinkin hyvään edulliseen syömiseen. (Apu 8/23)


02/2023

Mona Lisa

Leonardo da Vinci maalasi Mona Lisan yli 500 vuotta sitten. Nykyään se sijaitsee Pariisissa Louvren taidemuseossa. Koko on vaatimaton - vain 53x77 senttiä - silti joka vuosi noin 7 miljoonaa ihmistä jonottaa sitä katsomaan. Jono voi helposti kestää parikin tuntia ja aikaa teoksen ihmettelyyn jää lopulta minuutin verran. Ruuhka sen ympärillä on melkoinen. Kaikki eivät jaksa loppuun asti ja innostus voi vaihtua ruuhka-ahdistukseksi ja väsymykseksi.01/2023

Onnea Remu 75 v.

Remu on ollut aina yksi suurimmista suosikeistani suomalaisessa musiikkimaailmassa. Onkin ollut hienoa päästä vierailemaan ja ikuistamaan mestaria muutamaankin eri otteeseen. Aina on tuntunut, että olisi tervetullut ja tunnelma muutenkin rento ja välitön. Myös Remun runsas ja mietitty sisustustyyli on ollut kuvaajan silmää hivelevä.
Tämä kuva otettu vuonna 2016 Apu-lehden toimiksiannosta Remun Helsingin kodissa.


10/2022

22-Pistepirkko

Kuuma helteinen kesäpäivä, Maunula ja treenikämppä. Hyvät elementit bändikuvalle - kiitos PK, Espe ja Asko.
04/2022

Käsipallon MM2023 karsintaottelu Suomi-Kroatia 13.4.2022
Pitkästä aikaa kuvaamassa urheilua. Suomi kohtasi Kroatian Vantaalla Energia Areenalla. Peli oli alusta asti Kroatian hallussa, vaikka Suomi sinnittelikin urheasti mukana. Selvä tappio kuitenkin vahvaa Kroatiaa vastaan maalein 21-34. Kuvassa Suomen Gusten Montonen tekee yhden ottelun kolmesta maalistaan varsin lennokkaassa hyökkäyksessä.

You may also like

Back to Top